İŞMONT HALİL-MEZİYET BİLDİRİCİ İLKOKULU

Vizyon: Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

Misyon: “Eğitimde KALİTEYE Doğru” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Ülkemizde ve dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.

Başarılar:

Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: GENÇLİK SPOR VE BAKANLIĞI "UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ PROJESİ"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS AKRAN ZORBALIĞI PROJESİ

Telefon - 03425122023

WEB - https://ismontilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. HALİL BİLDİRİCİ SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 NİZİP / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Gaziantep ilinin en büyük ilçesidir. Nizip ilçesinde tarım ve tarıma dayalı sanayi oldukça gelişmiştir. İklim olarak karasal iklim görülür. Antep fıstığı ve Zeytin bahçeleri yaygındır.

Adres - ATATÜRK MAH. HALİL BİLDİRİCİ SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 NİZİP / GAZİANTEP

Ulaşım Nizip ilçesi, Gaziantep-Şanlıurfa yolu E-90 karayolu üzerinde bulunmaktadır. Ayrıca Gaziantep- Nusaybin demiryolu ilçemizden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Nizip İlçe Merkezinde olup, Gaziantep İl Merkezine 40 Km uzaklıktadır.